Det är få saker som är roligare än att komma hem efter en shoppingtur och börja packa upp alla påsar. Då slänger man på sig de nya kläderna och har en catwalk framför familjen som försöker titta på let’s dance eller på spåret.

Du testar ena ögat med den rosa ögonskuggan och det andra ögonlocket får på sig en skimrande guldskugga istället. Man vill testa allt man har köpt – och det är snabbt. Tyvärr så råkar mycket onödigt ner i kundkorgen också, och många spontana beslut tas. Något som är ännu roligare, bekvämare – och faktiskt minskar på spontanshoppandet? Jo, live shopping online.

Live shopping online

Med live shopping online kan du få fördelarna med att shoppa, men du slipper nackdelarna över att åka ut till en butik fysiskt. Du slipper restiden, att hitta parkering och att bära tunga påsar över halva stan. Istället kan du få en se en live-session där experter hjälper publiken genom att berätta om sina nyheter eller gamla favoriter. Du kan hitta hudvårdsexperter, information om elektronik, vilka vårklänningar som passar din kroppsform och mycket mer. Är du inte hemma under live shoppingen? Ingen fara! Du kan spela upp showen i efterhand.