I dagens samhälle vill vi att betalningar ska gå snabbt och smidigt. Det underlättar både för kunden och för den som tar betalt. Driver du en butik, restaurang eller annan verksamhet som kräver betallösning.

Digitala betallösningar

Ny teknik är inte enbart en bra lösning för e-handeln utan även för de som driver butik eller annan verksamhet. Sedan Swish kom in på marknaden 2012 har de växt i en rasande takt. Idag är det inte många svenskar som inte laddat ner den populära appen.

Tack vare digitala lösningar kan vi idag betala snabbt med vår mobil och behöver inte längre bära med oss plånboken. Andra populära digitala lösningar är Apple Pay och Google Pay då du kan betala genom att rikta telefonskärmen mot betalautomaten.

Betalning med kort och kontant

Trots att de digitala betalmetoderna blir allt vanligare vill många fortfarande använda sig av kort- eller kontantbetalning. Tidigare har många företagare försökt undvika kortbetalning på grund av den höga avgiften. Sedan EU skärpte reglerna har dock avgifterna gått ner och det är idag betydligt billigare. Kort och digitala tjänster är dock inte för alla och vissa vill fortfarande ha kvar alternativet att betala med kontanter.